Politie onderzoekt pogingen woninginbraken

zaterdag 27 september 2014

Harlingen - De politie stelt een onderzoek in naar drie pogingen woninginbraken in Harlingen. De pogingen werden vrijdag overdag gedaan aan de Nieuweweg en de Zuiderhaven (2x).

Aan de Nieuweweg ontdekte de bewoonster ineens drie onbekendejonge vrouwen in haar woning. Toen zij de bewoonster zagen, zijn ze weggerend.Het is nog onduidelijk of ze ook iets hebben weggenomen. Aan de Zuiderhaven isbij twee woningen geprobeerd in te breken door een deur te forceren. Bij beidewoningen zijn op de kozijnen breeksporen gevonden. Het is bij deze woningen nietgelukt om ook daadwerkelijk binnen te komen.

Signalement

Een buurtbewoner had in het appartementencomplex aan de Zuiderhaven driejonge vrouwen gezien. Het signalement dat hij opgaf, kwam overeen met hetsignalement van de vrouwen die aan de Nieuweweg de woning waren binnengedrongen.De politie houdt er daarom rekening mee dat deze drie zaken bij elkaar horen.Het zou gaan om jonge vrouwen met een Oost-Europees uiterlijk van ongeveer 1.65meter lang. Alle drie hadden lang zwart haar.

Heeft u informatie die de politie mogelijk kan helpen in het onderzoek? Neemtu dan contact op met de politie in Harlingen via 0900-8844 ofhttp://www.politie.nl/melden.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Witmarsum | 112 alarmeringen Witmarsum | Goedkoop Tanken in Witmarsum | Supermarkten in Witmarsum | Weerbericht Witmarsum