Tv opnames van de zaak Tom Oldenbroek in Opsporing Verzocht

zaterdag 6 maart 2010

De politie is vandaag bezig met opnames van een reconstructie in de zaak Tom Oldenbroek.
De reconstructie moet een beeld geven van de laatste uren in zijn leven. Het moment dat hij zijn ouderlijke woning verlaat, de aankomst en verblijf in een jeugdhonk in Parrega en de aankomst en verblijf een discotheek in Schraard wordt uitgebreid in beeld gebracht.
Tom Oldenbroek ging in de nacht van 12 op 13 februari 2000 met vrienden op stap. Vervolgens kwam hij die nacht niet meer thuis en werd als vermist opgegeven. Zijn levenloze lichaam werd op 18 februari 2000 in een sloot bij Schraard aangetroffen. Forensisch onderzoek wees toen uit dat de doodsoorzaak niet in het verband kon worden gebracht met een misdrijf. Naar aanleiding van recente media aandacht aan deze zaak, kwam er nieuwe informatie binnen. Deze informatie werpt mogelijk een ander licht op deze zaak. De doodsoorzaak is vermoedelijk anders was dan eerst werd aangenomen. Naar aanleiding van deze nieuwe informatie heeft het Openbaar ministerie besloten de zaak opnieuw onder de loep te nemen. Het programma Opsporing Verzocht besteedt op 16 maart op Nederland 1 om 09.50 uur aandacht aan deze zaak. De uitzending wordt herhaald op woensdagmorgen 17 maart om 10.05 uur.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Witmarsum | 112 alarmeringen Witmarsum | Goedkoop Tanken in Witmarsum | Supermarkten in Witmarsum | Weerbericht Witmarsum