Politie zoekt twee getuigen van zedenincident

vrijdag 23 augustus 2013

Harlingen - De politie is op zoek naar twee getuigen welke mogelijk iets kunnen vertellen over een zedenincident op 15 augustus jl.

Die donderdagmiddag op de Noorderhaven is een 38-jarige man uitBelgi aangehouden, nadat hij een 26-jarige vrouw uit de gemeente Noordenveldonzedelijk had betast. In heteerstenieuwsbericht over dit incident werd benoemd dat zich dit af had gespeeld ineen restaurant aan de Voorstraat. Dit klopt echter niet. Het incident speeldezich af in een outletstore aan de Voorstraat. De vrouw vertelde dat de man haarbetastte en haar probeerde te zoenen. Op basis van het signalement werd de manin de omgeving door agenten aangehouden.

Het incident speelde zich af rond 12.00 uur die middag. Depolitie is op zoek naar twee getuigen. Het gaat om een man en een vrouw tussende 30 en 35 jaar. Zij waren rond dat tijdstip ook in de outletstore aanwezig. Devrouw had donkerblond krullend haar. De politie wil graag in contact komen metdeze twee getuigen om meer helderheid te krijgen over wat zich daar preciesheeft afgespeeld die middag. Getuigen kunnen zich melden bij de politie inHarlingen via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Witmarsum | 112 alarmeringen Witmarsum | Goedkoop Tanken in Witmarsum | Supermarkten in Witmarsum | Weerbericht Witmarsum