Politie bekeurt tijdens kerstmarkt

zondag 15 december 2013

Harlingen - De politie moest zaterdagavond in verband met de kerstmarkt op de Zoutsloot in Harlingen 57 parkeerbekeuringen uitdelen. De politie parkeerde vooral bij excessen en hinderlijk parkeren. Hierdoor konden hulpdiensten soms moeilijk bij de kerstmarkt komen .

Op grond van ervaringen van voorgaande jaren en de toenemendebelangstelling voor deze kerstmarkt moest de politie strengere maatregelentreffen. De belangstelling voor de kerstmark was groot. Ongeveer een half uurwas de Zoutsloot volledig vol gelopen met bezoekers en kon de mensenmenigte zichslechts langzaam voortbewegen. De politie stelde vast dat ook zaterdagavondsprake was van parkeeroverlast- en/of excessen. Zo was ook de wegsleepregelingvan kracht en werd streng opgetreden tegen parkeeroverlast. De politie bekeurdevooral voor het parkeren op het trottoir of het hinderlijk parkeren. Bij hetverbaliseren werd voornamelijk gekeken of de hulpdiensten het gebied van dekerstmarkt goed kon bereiken. In n geval werd een auto weggesleept.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Witmarsum | 112 alarmeringen Witmarsum | Goedkoop Tanken in Witmarsum | Supermarkten in Witmarsum | Weerbericht Witmarsum