Man ramt met gestolen camper politiewagen

woensdag 24 juni 2015

Witmarsum - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag om 04.45 uur op de Thijssengracht in Giethoorn, na een achtervolging, een 70-jarige automobilist uit Assen aangehouden. De camper waarin hij reed bleek als gestolen gesignaleerd te staan. De camper werd dinsdagmiddag rond 15.30 uur vanaf een oprit van een erf van een woning aan de Harkezijl gestolen.

De automobilist reedin Heerenveen langs een ANPR-controlehttps://www.politie.nl/themas/anpr.htmlwaarbij de agenten direct alert reageerden op de melding. Agenten zetten deachtervolging in en gaven de man een stopteken. Daaraan gaf hij geen gehoor. Opde Oldebekoperweg in Zandhuizen lukte het om n politieauto voor het gestolenvoertuig te krijgen en n erachter. Op deze manier werd geprobeerd de verdachtetot stoppen te brengen. De verdachte probeerde echter de voor hem rijdendepolitieauto in te halen en ramde de auto daarbij aan de linker achterkant. Hetlukte hem vervolgens door te rijden. De agenten hebben door de klap eenpijnlijke nek en rug opgelopen en hebben aangifte gedaan van poging doodslag.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Witmarsum | 112 alarmeringen Witmarsum | Goedkoop Tanken in Witmarsum | Supermarkten in Witmarsum | Weerbericht Witmarsum